ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 50€
Τηλεφωνικές παραγγελίες:210-5315008

BAUSCH AND LOMB

ΦΑΚΟΙ ΕΠΑΦΗΣ ULTRA® MULTIFOCAL FOR ASTIGMATISM

€99.00 €120.00

Σε έως 12 άτοκες δόσεις απο 8.25€/μήνα με τη χρήση πιστωτικής κάρτας.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

outofstock Κατόπιν Παραγγελίας
shipping  Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των €50.00

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Οι νέοι φακοί επαφής ULTRA® Multifocal for Astigmatism της Bausch + Lomb, με την αποκλειστική τεχνολογία MoistureSeal®, συνδυάζουν την απρόσκοπτη όραση που θέλουν οι χρήστες με πρεσβυωπία με τη σταθερότητα ενός φακού που έχουν ανάγκη για τον αστιγματισμό τους.

Η τεχνολογία MoistureSeal®, μια αποκλειστική διαδικασία πολυμερισμού δύο φάσεων που χρησιμοποιείται σε όλη την οικογένεια φακών επαφής ULTRA®, έχει ως αποτέλεσμα έναν φακό που διατηρεί το 95% της υγρασίας του για έως και 16 ώρες.

Οι ULTRA® Multifocal for Astigmatism ενσωματώνουν το σχεδιασμό 3-Zone Progressive™, με τρεις ζώνες προοδευτικής μετάβασης ισχύος , ώστε να προσφέρουν άριστη όραση και απρόσκοπτες μεταβάσεις σε όλες τις αποστάσεις. Η γεωμετρία σταθεροποίησης του σχεδιασμού OpticAlign®, που διαθέτουν οι ULTRA® Multifocal for Astigmatism, σταθεροποιεί τον φακό με τον φυσικό βλεφαρισμό του ματιού και εξασφαλίζει σταθερή και απρόσκοπτη όραση στις κοντινές, μακρινές και τις ενδιάμεσες αποστάσεις.

Οι ασφαλισμένοι του ΕΟΠΥΥ έχουν δικαίωμα να λαμβάνουν χρηματική ενίσχυση από το ταμείο τους ανά τέσσερα χρόνια ώστε να καλύπτουν τα έξοδα αγοράς γυαλιών οράσεως.

shipping ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για αγορές άνω των 50€
shipping 6 ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ Χαϊδάρι, Ελευσίνα, Αγ. Βαρβάρα, Καρπενήσι, Αμφίκλεια
shipping ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ Αντικαταβολή, πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, paypal
viberviber whats'appwhats'app
x