Τρόποι πληρωμής

Η εξόφληση της παραγγελίας σας πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση του προϊόντος και μπορεί να γίνει με έναν από τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:

1)Πληρωμή με αντικαταβολή (μετρητοίς) κατά την παράδοση-παραλαβή
Τα προϊόντα αποστέλλονται με courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο κατά την παράδοση - παραλαβή. Εάν πληρώσετε με αντικαταβολή , υπάρχει επιπλέον χρέωση 2,30 ευρώ.
Ισχύει μόνο για αποστολές με Courier εντός Ελλάδος.

2)Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό
Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω τραπεζικού λογαριασμού. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, παρακαλούμε να δίνετε στην τράπεζα ως αιτιολογία το Ονοματεπώνυμο σας. Στην συνέχεια απλά ενημερώστε μας μέσω mail στο info@eyeland.gr ή μέσω fax στο 2105315008 ότι εξοφλήσατε την παραγγελία και είστε έτοιμοι!
Οι τραπεζικοί λογαριασμοί στους οποίους μπορείτε να καταθέσετε το αντίτιμο για την εξόφληση της παραγγελίας σας θα σας σταλούν με e-mail αυτόματα όταν ολοκληρώσετε την παραγγελία σας.

3)Πιστωτική Κάρτα
Με χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας. Με την καταχώριση της παραγγελίας σας στον ιστοχώρο μας, εφόσον έχετε επιλέξει την πληρωμή με πιστωτική κάρτα, θα κατευθυνθείτε μέσω της ιστοσελίδας μας σε μία ασφαλή εφαρμογή συμπλήρωσης των στοιχείων της κάρτας σας.
Απαιτούνται 24 ώρες για την έγκριση της συναλλαγής από την τράπεζα.
Για περαιτέρω πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο 2105315008 ή στο info@eyeland.gr.

4)Paypal