ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 50€
Τηλεφωνικές παραγγελίες:210-5315008

Πολιτική επιστροφών

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός 14 ημερών από την ημερομηνία που θα τα παραλάβετε ενώ σε περίπτωση παρόδου της προθεσμίας αυτής χάνετε κάθε σχετικό δικαίωμα.

Για να είναι επιλέξιμο για επιστροφή, το προϊόν σας θα πρέπει να είναι αχρησιμοποίητο και στην ίδια κατάσταση που το παραλάβατε.

Πρέπει επίσης να είναι στην αρχική του συσκευασία. Για να ολοκληρώσετε την επιστροφή σας, θα χρειαστούμε την απόδειξη αγοράς ή το τιμολόγιο.

Πρόσθετα μη επιστρεφόμενα προϊόντα:

  • Κάρτες δώρων
  • Ορισμένα είδη για την υγεία και προσωπική φροντίδα όπως τα υγρά φακών επαφής.
  • Οποιοδήποτε προϊόν που δεν είναι στην αρχική κατάστασή του, έχει καταστραφεί ή του λείπουν εξαρτήματα για λόγους που δεν οφείλονται σε λάθος μας.
  • Αλλαγές δεν γίνονται σε φακούς επαφής που είναι παραγγελία όπως οι αστιγματικοί, οι πολυεστιακοί και οι έγχρωμοι με βαθμούς μυωπίας.
  • Κάθε αντικείμενο που επιστρέφεται σε περισσότερες από 10 ημέρες μετά την παράδοση του σε εσάς.

Επιστροφές:

Μόλις η επιστροφή σας έχει παραληφθεί και ελεγχθεί, θα σας στείλουμε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να σας ενημερώσουμε ότι λάβαμε το επιστρεφόμενο προϊόν σας καθώς και για την έγκριση ή την απόρριψη της επιστροφής σας.
Αν εγκριθεί, τότε επιλέγετε το νέο προϊόν από την ιστοσελίδα μας και κάνετε κανονικά την παραγγελία σας (Επικοινωνήστε μαζί μας για να αφαιρέσουμε το ποσό της επιστροφής από την νέα παραγγελία) η επιστροφή σας θα υποβληθεί σε επεξεργασία, και θα πραγματοποιηθεί η αποστολή του νέου προϊόντος που επιλέξατε.

Αποστολή:

Για να επιστρέψετε το προϊόν σας, θα πρέπει να ταχυδρομήσετε το προϊόν σας με την ίδια εταιρεία courier όπου και παραλάβατε.
Είστε υπεύθυνος για την πληρωμή των εξόδων αποστολής για την επιστροφή του προϊόντος σας καθώς και των εξόδων αποστολής του νέου προϊόντος σε εσάς.
Τα έξοδα αποστολής δεν επιστρέφονται.

shipping ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για αγορές άνω των 50€
shipping 6 ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ Χαϊδάρι, Ελευσίνα, Αγ. Βαρβάρα, Καρπενήσι, Αμφίκλεια
shipping ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ Αντικαταβολή, πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, paypal
viberviber whats'appwhats'app
x