ΦΑΚΟΙ ΕΠΑΦΗΣ PUREVISION 2 HD FOR PRESBYOPIA

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Οι φακοί επαφής PureVision 2 For Presbyopia προσφέρουν διαύγεια εκεί που μετράει - στον πραγματικό κόσμο.

Μήπως κουράζεστε κοιτώντας την οθόνη του smartphone, του tablet ή του laptop σας; Ακόμα και εάν έχετε αποκτήσει πρεσβυωπία, μπορείτε να συνεχίσετε να φοράτε φακούς επαφής, αντί να χρησιμοποιείτε γυαλιά ανάγνωσης.

Οι φακοί επαφής PureVision 2 For Presbyopia σας προσφέρουν καθαρή και διαυγή όραση τόσο στις κοντινές, όσο και στις ενδιάμεσες και μακρινές αποστάσεις, στις καθημερινές σας απαιτήσεις. Διαθέτουν επίσης λεπτά στρογγυλεμένα άκρα για φυσική αίσθηση σε όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Ο κρυσταλλοειδής φακός των ματιών σας, με την πάροδο του χρόνου σκληραίνει και χάνει την ελαστικότητά του. Εξαιτίας της απώλειας της ελαστικότητας, τα μάτια σας αδυνατούν να προσαρμοστούν κατάλληλα σε κοντινά αντικείμενα.

Οι φακοί επαφής PureVision 2 For Presbyopia διαθέτουν ένα σχεδιασμό που επιτρέπει στα μάτια σας να εστιάσουν και προσφέρει καθαρή και διαυγή όραση σε όλες τις αποστάσεις.


Οι ασφαλισμένοι του ΕΟΠΥΥ έχουν δικαίωμα να λαμβάνουν χρηματική ενίσχυση από το ταμείο τους ανά τέσσερα χρόνια ώστε να καλύπτουν τα έξοδα αγοράς γυαλιών οράσεως.

ΦΑΚΟΙ ΕΠΑΦΗΣ PUREVISION 2 HD FOR PRESBYOPIA

BAUSCH AND LOMB

€80.00€47.90

Σε έως 12 άτοκες δόσεις απο 3.99€/μήνα με τη χρήση πιστωτικής κάρτας.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

  • Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των €50.00

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

  • Κατόπιν Παραγγελίας

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

viberviber whats'appwhats'app