ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 50€
Τηλεφωνικές παραγγελίες:210-5315008

ALCON

ΦΑΚΟΙ ΕΠΑΦΗΣ DAILIES TOTAL ONE MULTIFOCAL (30 ΦΑΚΟΙ)

€45.00 €47.00

Σε έως 12 άτοκες δόσεις απο 3.75€/μήνα με τη χρήση πιστωτικής κάρτας.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

  • 15271
  • ALCON

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

outofstock Κατόπιν Παραγγελίας
shipping  Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των €50.00

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Οι ημερήσιοι πολυεστιακοί φακοί επαφής DAILIESTOTAL 1®MULTIFOCAL είναι οι πρώτοι και μοναδικοί φακοί με μεταβλητή περιεκτικότητα σε νερό. 

Χαρακτηρίζεται από μια σταδιακή αύξηση της περιεκτικότητας σε νερό από 33% (κέντρο του φακού επαφής) σε άνω του 80% (εξωτερικό μέρος του φακού), προσεγγίζοντας και το 100% στην άκρη της επιφάνειας του φακού επαφής. Με αυτό τον τρόπο ο φακός καταφέρνει και συνδυάζει εξαιρετική μεταβιβαστικότητα σε οξυγόνο και λίπανση που διαρκεί για μοναδική άνεση μέχρι το τέλος της ημέρας.

Οι ημερήσιοι φακοί DAILIESTOTAL 1®MULTIFOCAL είναι κατασκευασμένοι με νέο καινοτομικό τύπο σιλικόνης-υδρογέλης Lightstream, που παρασκευάζεται με διαβαθμίσεις υγρότητας κατά την διάμετρο του φακού. Αυτές οι διαβαθμίσεις επιτρέπουν στο φακό επαφής να φτάσει σχεδόν το 100% περιεκτικότητας σε νερό στην άκρη της επιφάνειας του και παρέχει μεταξένια αίσθηση μέχρι το τέλος της ημέρας. Επιπλέον, κράτα τις υψηλές προδιαγραφές που έχουν οι φακοί σιλικόνης-υδρογέλης.

Οφέλη:

  • Διαπερατότητα σε οξυγόνο: Υψηλότερη διαπερατότητα σε οξυγόνο από κάθε άλλο ημερήσιο φακό επαφής, Dk/t = 156 @ -3,00D για υγιή μάτια που είναι και φαίνονται λευκά
  • Λίπανση: Αποτελείται από ένα υδρόφιλο δίκτυο πολυμερούς που βοηθάει στη μείωση της αλληλεπίδρασης με τους ευαίσθητους ιστούς του ματιού
  • Άνεση: Εξαιρετική άνεση από την αρχή έως το τέλος της ημέρας

Συσκευασία 30 τεμαχίων

Οι ασφαλισμένοι του ΕΟΠΥΥ έχουν δικαίωμα να λαμβάνουν χρηματική ενίσχυση από το ταμείο τους ανά τέσσερα χρόνια ώστε να καλύπτουν τα έξοδα αγοράς γυαλιών οράσεως.

shipping ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για αγορές άνω των 50€
shipping 6 ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ Χαϊδάρι, Ελευσίνα, Αγ. Βαρβάρα, Καρπενήσι, Αμφίκλεια
shipping ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ Αντικαταβολή, πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, paypal
viberviber whats'appwhats'app
x