Ο τακτικός καθαρισμός τόσο των γυαλιών ηλίου όσο και των οράσεως,αποτελεί τον καλύτερο τρόπο ωστε να τα κρατήσετε σε εξαιρετική κατάσταση,αποφεύγοντας

το θάμπωμα και τις ενοχλητικές γρατζουνιές.

Για να καθαρίσετε σωστά λοιπόν τους φακούς απο τα γυαλιά σας ακολουθείστε τα παρακάτω βήματα:

  1. Πλύντε καλά τα χέρια σας.Με αυτό τον τρόπο θα αποφύγετε να μεταφέρετε στα γυαλιά σας σκόνες και ρύπους.
  2.  Ξεπλύνετε τα γυαλιά σας.Μπορείτε να τοποθετήσετε τα γυαλιά σας κάτω απο άφθονο τρεχούμενο νερό.Αυτό θα βοηθήσει στην απομάκρυνση της σκόνης και άλλων ξένων σωμάτων, που θα μπορούσαν να χαράζουν τους φακούς αποα τα γυαλιά σας.ΠΡΟΣΟΧΗ!Αποφύγετε το ζεστό νερό,μπορεί να προκαλέσει φθορά των επιστρώσεων στους φακους σας!
  3. Χρησιμοποιείστε μικρή ποσότητα υγρού πιάτων.Εφαρμόστε στους φακούς μια μικρή σταγόνα,και καθαρίστε και τις δυο πλευρές των φακών.Η διαδικασία αυτή μπορει να πραγματοποιηθεί για ολο τον σκελετό.ΠΡΟΣΟΧΗ!Χρησιμοποιείστε απορρυπαντικά που δεν περιέχουν γλυκερίνη!
  4. Ξεπλύνετε με επιμέλεια και τις δυο πλευρές των φακών.Αν δεν αφαιρεθεί όλη η ποσότητα του καθαριστικού,οι φακοί θα παρουσιάσουν κηλίδες μόλις στεγνώσουν.
  5. Στεγνώστε προσεκτικά τους φακούς.Μπορείτε να το κάνετε χρησιμοποιώντας μια πετσετα χωρίς χνούσι ή ενα χαρτομάντηλο.
  6. Μην χρησιμοποιείτε υφάσματα για να καθαρίσετε τους φακούς απο τα γυαλιά σας.
  7. Μην χρησιμοποιήτε καθαριστικά οικιακής χρήσης.

Ωστόσο,αν ολα τα παραπάνω σας φαίνονται μια μεγάλη και χρονοβόρα διαδικασία,θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε το καθαριστικο σπρει ULTRA CLEAN 35ml καθώς και τα μαντηλάκια καθαρισμού Optocleaner  24 τμχ.

Το Ultra Clean διαθέτει προηγμένη φόρμουλα και καθιστά τον καθαρισμό των γυαλιών σας γρήγορο και εύκολο,ενω ταυτόχρονα τους διατηρεί καθαρούς για μεγάλο χρονικό διάστημα.Έχει αντιστατική δράση,αποθώντας την σκόνη και τους ρύπους,ενω παράλληλα απολυμαίνει και προστατεύει απο το θάμπωμα και το κιτρίνισμα.

Ιδανική συσκευασία που σας επιτρέπει να το έχετε πάντα και παντού μαζι σας!!

Shop now: https://www.eyeland.gr/axesouar/6157-glass-accessories-cleaning-spray

https://www.eyeland.gr/axesouar/6158-clean-wipes-optocleaner-24-pcs-08

Email: info@eyeland.gr