MAGNUM ANSI Z87.1 MILSPEC BALLISTIC..... τα "NEA" εκπληκτικά γυαλιά ηλίου του αμερικανικού οίκου GATORZ EYEWEAR.

Κατασκευασμένα από πολύ υψηλής αντοχής αλουμίνιο 7075, ελαφρύ σκελετό από ανθεκτικό αλουμίνιο αεροδιαστημικής ποιότητας, σε στυλ μάσκας τα γυαλιά ηλίου GATORZ EYEWEAR MAGNUM ANSI Z87.1 MILSPEC BALLISTIC με πλήρως ρυθμιζόμενο πλαίσιο και μύτη σε εντυπωσιακή μαύρη απόχρωση, ιδανικό για όλες τις περιστάσεις.

Ταιριάζει άνετα με γυναικείο και ανδρικό πρόσωπο διαθέτοντας την κλασική ανθεκτικότητα του GATORZ EYEWEAR, προσφέρουν τον τέλειο συνδυασμό λειτουργίας και στυλ.

Οι φακοί στα γυαλιά ηλίου MAGNUM ANSI Z87.1 MILSPEC BALLISTIC σε γκρι απόχρωση εντυπωσιάζουν καθώς είναι ανθεκτικοί σε κρούση με δοκιμαστικό βλήμα χωρίς να σπάσει, να αποσυνδεθεί ή να διαταραχθεί η όραση. 

Δοκιμή κρούσης πραγματοποιήθηκε για να αντέξει δύο χτυπήματα από βλήμα διαμετρήματος .15 μεταξύ 700 - 725 πόδια ανά δευτερόλεπτο, χωρίς ρωγμές, θρυμματισμό ή αποκόλληση.

Ανετα, ασφαλή εφαρμογή για οποιαδήποτε δραστηριότητα, εργασία ή προσωπική χρήση. Προσφέρει υπέροχη εμφάνιση σε οποιοδήποτε σχήμα προσώπου.

Ανθεκτικά, μοναδικά και εξαιρετικά εύχρηστα γυαλιά ηλίου με εφόρου ζωής εγγύηση.

Hand made in the U.S.A

Ιδανική επιλογή για αθλητές και σώματα ασφαλείας αλλά και για όσους επιλέγουν υψηλή ποιότητα και προστασία ακόμα και στις πιο δύσκολες συνθήκες.

 

Αποκλειστική διάθεση στην Ελλάδα μόνο από τα καταστήματα Eyeland.