Αυτήν την δύσκολη περίοδο του lock down για την μείωση της εξάπλωσης του COVID 19 στην χώρα μας, τα καταστήματα οπτικών Eyeland θα παραμείνουν κλειστά .

Θα μπορείτε όμως να κάνετε τις αγορές σας με του ακόλουθους 2 τρόπους

  1. Αγορές από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα μέσα στο 24ωρο 7 μέρες την εβδομάδα στο www.eyeland.gr .

     Έχετε την δυνατότητα με την νέα μας εφαρμογή "Virtual Try On" να δοκιμάσετε πάνω από το 50% των γυαλιών μας εικονικά . Τα γυαλιά που φέρουν στο πλάι την ένδειξη "Virtual Try On" μπορείτε να τα δοκιμάσετε πατώντας το ανθρωπάκι με τα γυαλιά .  Η εφαρμογή "Virtual Try On" μπορεί να ανοίξει και από tablet ή υπολογιστή αρκεί όμως να έχει κάμερα. 

     

  2. Αγορές στα φυσικά μας καταστήματα

     Φυσικά όμως  μπορείτε όμως να κάνετε τις αγορές σας στα φυσικά καταστήματα με ραντεβού  κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης  ή με mail στο info@eyeland.gr. Θα μπορείτε να αφήσετε μήνυμα με το τηλέφωνό σας και το ονοματεπώνυμο καθώς και το κατάστημα που θέλετε να εξυπηρετηθείτε και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν για να κλείσουμε το ραντεβού. Το κατάστημα θα εξυπηρετεί μόνο το  άτομο που έχει κλείσει ραντεβού και ο χώρος όπως και τα γυαλιά θα έχουν απολυμανθεί για την ασφάλειά σας. Εσείς θα πρέπει να εισέρχεστε με μάσκα και να απολυμαίνετε τα χέρια σας με αντισυπτικά υγρά που βρίσκονται εντός του καταστήματος. Αποφεύγετε να  δοκιμάζετε τα γυαλιά που είστε σίγουροι ότι δεν θα επιλέξετε.

 

Η εξάπλωση του κορονοϊού είναι στα χέρια μας. Όλοι μαζί μπορούμε να την εμποδίσουμε. Είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε την κατάσταση με τους πιο ασφαλείς τρόπους για την υγεία όλων μας.

 

Από την ομάδα των οπτικών Eyeland

Νίκος Ξενάκης