ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 50€
Τηλεφωνικές παραγγελίες:210-5315008

JOHNSON & JOHNSON

ΦΑΚΟΙ ΕΠΑΦΗΣ ACUVUE OASYS WITH TRANSITIONS (6 ΦΑΚΟΙ)

€34.00

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

outofstock Κατόπιν Παραγγελίας
shipping  Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των €50.00

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Βασικά χαρακτηριστικά

  • Μειώνουν την ενοχλητική επίδραση του φωτός στα μάτια σας και βοηθάνε στη γρήγορη επανάκτηση της όρασης στο έντονο φως, σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.
  • Οι ACUVUE® OASYS WITH TRANSITIONS™ προσαρμόζονται γρήγορα και άψογα στο μεταβαλλόμενο φως ενώ μειώνουν την έκθεση στο έντονο φως σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.
  • Οι 1οι στην κατηγορία τους φακοί επαφής* κατασκευασμένοι με TRANSITIONS™ LIGHT INTELLIGENT TECHNOLOGY.
  • Σχεδιασμένοι να προσφέρουν το υψηλότερο επίπεδο προστασίας από την UV ακτινοβολία που υπάρχει σε φακούς επαφής, εμποδίζουν το 100% των UVB ακτινών και περισσότερο από το >99% των UVA του ηλίου.
  • Οι ACUVUE® OASYS WITH TRANSITIONS™, προτεινόμενη αντικατάσταση ανά 2 εβδομάδες, ημερήσια χρήση διατίθενται σε συσκευασίες των 6 φακών. Για να παρατείνετε την απόδοση του φακού, αποθηκεύσετε μακριά από το άμεσο ηλιακό φως όταν δε χρησιμοποιούνται.

Λεπτομέρειες προϊόντος

Οι ACUVUE® OASYS with Transitions™ προσαρμόζονται σε απαιτητικές συνθήκες φωτισμού, όπως όταν αθλείστε, εργάζεστε σε αντίξοες συνθήκες φωτισμού ή όταν χρησιμοποιείτε ψηφιακές οθόνες. Προς το παρόν δεν είναι διαθέσιμοι για χρήστες με αστιγματισμό.


Οι ασφαλισμένοι του ΕΟΠΥΥ έχουν δικαίωμα να λαμβάνουν χρηματική ενίσχυση από το ταμείο τους ανά τέσσερα χρόνια ώστε να καλύπτουν τα έξοδα αγοράς γυαλιών οράσεως.

shipping ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για αγορές άνω των 50€
shipping 6 ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ Χαϊδάρι, Ελευσίνα, Αγ. Βαρβάρα, Καρπενήσι, Αμφίκλεια
shipping ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ Αντικαταβολή, πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, paypal
viberviber whats'appwhats'app
x