ΜΕΓΕΝΘΥΤΙΚΟΣ ΦΑΚΟΣ SMARTLUX

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Το Smartlux Digital είναι ένας επαναστατικός, φορητός μεγεθυντικός φακός βίντεο που διαθέτει μια πληθώρα δυνατοτήτων.  Η μεγάλη οθόνη TFT 5 "LCD παρέχει 5x, 7x, 9x ή 12x μεγέθυνση (ακόμη και όταν χρησιμοποιείται σε λειτουργία χειρός) μαζί με 5 διαφορετικές λειτουργίες προβολής που περιλαμβάνουν πλήρες χρώμα, μαύρο σε άσπρο, λευκό σε μαύρο, μαύρο σε κίτρινο , και κίτρινο σε μαύρο.
Ο φωτισμός παρέχεται από 2 υψηλής τεχνολογίας LED και τα κουμπιά ελέγχου αφής είναι εύκολο να κατανοηθούν και να χρησιμοποιηθούν Οι εικόνες μπορούν να ληφθούν και μέχρι 20 μπορούν να αποθηκευτούν.
 Το Smartlux Digital διαθέτει ένα γενικότερο βάθος εστίασης και περιλαμβάνει μια βάση που, όταν τοποθετηθεί στην πλήρως εκτεταμένη θέση του, είναι ιδανική για ανάγνωση. Όταν τοποθετείται στη μισά-εκτεινόμενη θέση του, είναι ιδανικό για γραφή. Οι δύο μικρές λυχνίες SMD στην κάτω πλευρά της συσκευής μπορούν να απενεργοποιηθούν κατά την προβολή άλλων οθονών με οπίσθιο φωτισμό, όπως τα κινητά τηλέφωνα, για να αποφευχθεί η λάμψη της οθόνης. Η οθόνη έχει υψηλή ανάλυση 800 x 480 εικονοστοιχείων, είναι σκληρή για προστασία από γρατσουνιές και είναι κατασκευασμένη με ένα πρόσθετο στρώμα αντιολισθητικής μεμβράνης.

ΜΕΓΕΝΘΥΤΙΚΟΣ ΦΑΚΟΣ SMARTLUX

ESCHENBACH

€881.60

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

  • 9452
  • ESCHENBACH
  • Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των €50.00

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

  • Κατόπιν Παραγγελίας

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ