ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 50€
Τηλεφωνικές παραγγελίες:210-5315008

ESCHENBACH

ΜΕΓΕΘΥΝΤΙΚΟΣ ΦΑΚΟΣ SMARTLUX DIGITAL

€1352.70 €1503.00

Σε έως 12 άτοκες δόσεις απο 112.73€/μήνα με τη χρήση πιστωτικής κάρτας.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

  • 9452
  • ESCHENBACH

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

outofstock Κατόπιν Παραγγελίας
shipping  Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των €50.00

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Το Smartlux Digital είναι ένας επαναστατικός, φορητός μεγεθυντικός φακός βίντεο που διαθέτει μια πληθώρα δυνατοτήτων.  Η μεγάλη οθόνη TFT 5 "LCD παρέχει 5x, 7x, 9x ή 12x μεγέθυνση (ακόμη και όταν χρησιμοποιείται σε λειτουργία χειρός) μαζί με 5 διαφορετικές λειτουργίες προβολής που περιλαμβάνουν πλήρες χρώμα, μαύρο σε άσπρο, λευκό σε μαύρο, μαύρο σε κίτρινο , και κίτρινο σε μαύρο.
Ο φωτισμός παρέχεται από 2 υψηλής τεχνολογίας LED και τα κουμπιά ελέγχου αφής είναι εύκολο να κατανοηθούν και να χρησιμοποιηθούν Οι εικόνες μπορούν να ληφθούν και μέχρι 20 μπορούν να αποθηκευτούν.
 Το Smartlux Digital διαθέτει ένα γενικότερο βάθος εστίασης και περιλαμβάνει μια βάση που, όταν τοποθετηθεί στην πλήρως εκτεταμένη θέση του, είναι ιδανική για ανάγνωση. Όταν τοποθετείται στη μισά-εκτεινόμενη θέση του, είναι ιδανικό για γραφή. Οι δύο μικρές λυχνίες SMD στην κάτω πλευρά της συσκευής μπορούν να απενεργοποιηθούν κατά την προβολή άλλων οθονών με οπίσθιο φωτισμό, όπως τα κινητά τηλέφωνα, για να αποφευχθεί η λάμψη της οθόνης. Η οθόνη έχει υψηλή ανάλυση 800 x 480 εικονοστοιχείων, είναι σκληρή για προστασία από γρατσουνιές και είναι κατασκευασμένη με ένα πρόσθετο στρώμα αντιολισθητικής μεμβράνης.

Οι ασφαλισμένοι του ΕΟΠΥΥ έχουν δικαίωμα να λαμβάνουν χρηματική ενίσχυση από το ταμείο τους ανά τέσσερα χρόνια ώστε να καλύπτουν τα έξοδα αγοράς γυαλιών οράσεως.

shipping ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για αγορές άνω των 50€
shipping 6 ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ Χαϊδάρι, Ελευσίνα, Αγ. Βαρβάρα, Καρπενήσι, Αμφίκλεια
shipping ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ Αντικαταβολή, πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, paypal
viberviber whats'appwhats'app
x