ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 50€
Τηλεφωνικές παραγγελίες:210-5315008

PHARMEX

ΟΦΘΑΛΜΙΚΕΣ ΣΤΑΓΟΝΕΣ HYLO-GEL 10ml

€12.27 €13.50

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

  • 10697
  • PHARMEX

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

instock Άμεσα διαθέσιμο
shipping  Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των €50.00

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Το HYLO-GEL είναι ένα αποστειρωμένο διάλυμα για εντατική και θεραπευτική λίπανση της επιφάνειας των ματιών κατά τη διάρκεια σοβαρών ή χρόνιων καταστάσεων ξηροφθαλμίας ή μετεγχειρητικής θεραπείας του οφθαλμού.

Οι οφθαλμικές σταγόνες HYLO-GEL περιέχουν υαλουρονικό οξύ ώστε να φροντίζουν, ενυδατώνοντας το μάτι, σε εντατικό και μακροχρόνιο βαθμό τους δακρυϊκούς αδένες. Οι σταγόνες ανακουφίζουν τα επίμονα και σοβαρά συμπτώματα και προστατεύουν το μάτι από τους ερεθισμούς. Παρά την πηκτή σύσταση τους, οι οφθαλμικές σταγόνες δεν περιορίζουν την όραση με κανέναν τρόπο.

Οι HYLO – GEL οφθαλμικές σταγόνες δεν περιέχουν συντηρητικά, γεγονός που τις καθιστά ανεκτές ακόμη και μετά από μακροχρόνια χρήση. Η μη περιεκτικότητα σε φωσφορικά άλατα αποτρέπει επίσης το μάτι από πιθανές επιπλοκές που μπορούν να υπάρξουν λόγω της συσσώρευσης βρωμιάς ή λιπιδίων στον κερατοειδή χιτώνα.

Οι HYLO – GEL οφθαλμικές σταγόνες μπορούν να χρησιμοποιηθούν και με φακούς επαφής. Συνιστάται να περιμένετε για περίπου 30 λεπτά αφού εφαρμόσετε τον φακό επαφής, πριν χρησιμοποιήσετε τις σταγόνες στα μάτια.

Χρησιμοποιήστε μέσα σε 6 μήνες από το άνοιγμα.

Οι ασφαλισμένοι του ΕΟΠΥΥ έχουν δικαίωμα να λαμβάνουν χρηματική ενίσχυση από το ταμείο τους ανά τέσσερα χρόνια ώστε να καλύπτουν τα έξοδα αγοράς γυαλιών οράσεως.

shipping ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για αγορές άνω των 50€
shipping 6 ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ Χαϊδάρι, Ελευσίνα, Αγ. Βαρβάρα, Καρπενήσι, Αμφίκλεια
shipping ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ Αντικαταβολή, πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, paypal
viberviber whats'appwhats'app
x