Δύσκολο να βρεις  αξιόπιστα και ανθεκτικά γυαλιά ηλίου χωρίς να πληρώσεις μια περιουσία;

Τα γυαλιά ηλίου Gatorz είναι ιδιαιτέρως δημοφιλή στις μέρες μας από λάτρεις της γυμναστικής και των extreme sports λόγω της κατασκευής τους από πολύ υψηλής αντοχής αλουμίνιο ιδανικό ακόμα και για τις πιο αντίξοες συνθήκες .

Αποφασίσαμε λοιπόν να ερευνήσουμε τι κάνουν τόσο ξεχωριστά τα συγκεκριμένα γυαλιά ηλίου, τα οποία έχουν προκαλέσει χαμό τον τελευταίο καιρό σε όλη την Ευρώπη, ξεπερνώντας σε πωλήσεις  κορυφαία.

Τι είναι τα Gatorz;

Τα γυαλιά ηλίου Gatorz  δημιουργήθηκαν το 1989 με τις ειδικές δυνάμεις του στρατού και με την ιδέα: δημιουργήστε κάτι τολμηρό και μοναδικό όπως είναι και οι άνθρωποι που θα φορέσουν  !!

Ηθελαν γυαλιά τόσο ανθεκτικά ώστε κάθε στρατιώτης να μπορεί να το φορέσει ακόμα και κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Έτσι γεννήθηκαν τα Gatorz!! Σχεδιασμένα να αντέχουν!!!

 

Ποια είναι τα στοιχεία που κάνουν τα Gatorz τόσο δημοφιλές ανά τον κόσμο:

Super Ανθεκτικά

Αν σου αρέσουν τα extreme sports ή κάνεις κάποιο επάγγελμα που απαιτεί έντονη σωματική δραστηριότητα τα Gatorz είναι η ιδανική λύση για εσένα. Τα κορυφαία υλικά από τα οποία είναι κατασκευασμένα εγγυώνται ότι δεν θα πάθει τίποτα.

Μοντέρνο Design

Παρόλο που έχει σχεδιαστεί για να αντέχει κάτω από αντίξοες συνθήκες τα Gatorz είναι μοντέρνα σε σχήμα μάσκας και μπορείς να το φοράς όλες τις ώρες της ημέρας. Με άλλα λόγια δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα τα υπόλοιπα γυαλιά ηλίου της αγοράς.

Χαρακτηριστικά Gatorz !!

Είναι κατασκευασμένα από πολυκαρβονικό υλικό υψηλής αντοχής με αντιχαρακτικές επιστρώσεις και 100% προστασία από τις βλαβερές υπεριώδεις ακτινοβολίες.

Διαθέτουν ιδιόκτητη τεχνολογία φίλτρων που επιτρέπει μόνο στο αδιάλειπτο φάσμα φωτός να φτάσει στα μάτια σας, με αποτέλεσμα την ιδανική οπτική αντίληψη και τη σαφήνεια. Βλέπετε αμέσως την πρωτοφανή διαφορά με πιο τολμηρά χρώματα και βαθύτερες αντιθέσεις μέσα από την καινοτόμο τεχνολογία φακών .

 

Αξίζει κάποιος να τα αγοράσει;

Μιλάμε για οικονομικά, ανθεκτικά και εξαιρετικά εύχρηστα γυαλιά ηλίου με εφόρου ζωής εγγύηση  αποτελεί την ιδανική επιλογή.

Πώς να Αποκτήσετε τα Gatorz;

Μπορείτε να αποκτήσετε τα κορυφαία στρατιωτικά και αθλητικά γυαλιά ηλίου Gatorz από το eshop μας : https://www.eyeland.gr/search?q=GATORZ

 

ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΑ GATORZ ΜΕ ΕΚΠΤΩΣΗ 20% ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ