Είναι η πρώτη φορά που θα κάνετε χρήση των πολυεστιακών γυαλιών οράσεως; Έχετε ρωτήσει γνωστούς και αγνώστους, και δεν ξέρετε ποιά να διαλέξετε; Φοβάστε οτι θα δυσκολευτείτε να τα συνηθίσετε;Φοράτε ήδη πολυεστιακά γυαλιά οράσεως,έχει αλλάξει η συνταγή σας και ψάχνετε για τα επόμενα πολυεστιακά γυαλιά οράσεως σας; Έχετε απαιτητική διόρθωση για μακριά και μόλις αρχίσατε να δυσκολεύεστε και στο διάβασμα; Για όλες αυτές τις περιπτώσεις,υπάρχουν λύσεις!


Στην αγορά θα βρείτε μεγάλη ποικιλία πολυεστιακών γυαλιών οράσεως. Όπως κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός, έτσι και οι ανάγκες μας όσον αφορά την όραση διαφέρουν από άνθρωπο σε άνθρωπο. Υπάρχουν διάφοροι τύποι πολυεστιακών γυαλιών οράσεως, οι οποίοι μπορεί να σας ταιριάζουν. Με την εξέλιξη λοιπόν της τεχνολογίας υπάρχει η δυνατότητα επιλογής μέσα απο μια τεράστια γκάμα πολυεστιακών φακών με διαφορετικά τεχνικά χαρακτηριστικά αναλόγως τις ανάγκες του κάθε χρήστη.


Τα απλά συμβατικά πολυεστιακά γυαλιά οράσεως,που κατά κύριο λόγο χρησιμοποιούνταν παλαιότερα όμως εφαρμόζονται ως και σήμερα,σας δίνουν απλά την δυνατότητα μιας ικανοποιητικής όρασης χωρίς όμως να προσφέρουν εξαρχής άνεση στην προσαρμογή,διευρυμένο οπτικό πεδίο σε όλα τα τμήματα του φακού,μείωση των οπτικών στρεβλώσεων,με αποτέλεσμα την αίσθηση κόπωσης από τον ίδιο τον χρήστη και μειωμένη οπτική απόδοση.
Υπάρχει λύση ώστε να έχουμε μια καλύτερη ποιότητα όρασης που δεν θα περιορίζεται στο στενό εύρος που προσέφεραν τα παλαιότερης τεχνολογίας πολυεστιακά γυαλιά;
Φυσικά και υπάρχει..

Τα ψηφιακής τεχνολογίας πολυεστιακά προσφέρουν άνεση όρασης σε όλες τις αποστάσεις. Πρόκειται για εξειδικευμένα πολυεστιακά,των οποίων η κατασκευή βασίζεται σε νεότερες τεχνολογίες καλύπτοντας βασικές ανάγκες του χρήστη. Προσφέρουν διευρυμένα οπτικά πεδία,άνεση προσαρμογής,ενώ καταργούν οποιαδήποτε παραμόρφωση,σε σχέση με τα απλά πολυεστιακά,βελτιώνοντας έτσι την περιφερειακή όραση,και εξασφαλίζοντας μια ισορροπημένη και σταθερή όραση. Είναι ακόμη ιδανικά για χρήστες υπολογιστών,καθώς παρέχουν ολοκληρωμένη προστασία από το επιβλαβές μπλε φως που εκπέμπουν οι συσκευές αυτές.


Η τεχνολογία μεταβάλλεται και εξελίσσεται συνεχώς..Εσείς;;