Ο θρυλικός πρωταθλητής ποδοσφαίρου David Beckham αποτελεί ένα διαχρονικό είδωλο από τα τέλη της δεκαετίας του '90 μέχρι σήμερα μας παρουσιάζει την πρώτη του συλλογή γυαλιών οράσεως σε συνεργασία με τον Ιταλό δημιουργό γυαλιών και τον διανομέα Safilo Group.

Έτσι για άλλη μια φορά δεν σταματά να μας εκπλήσσει ευχάριστα λανσάροντας την πρώτη και πιο κομψή συλλογή του 'DB Eyewear by David Beckham' μετά την υπογραφή της συμφωνίας τους με την Safilo για τη διεθνή, δεκαετή αδειοδότηση γυαλιών ηλίου και οράσεως.

Η συλλογή είναι βασισμένη σε “διαχρονικά” σχήματα αλλά στην πιο σύγχρονη εκδοχή του και με έντονη εστίαση στη λεπτομέρεια.

Σε διάφορες αποχρώσεις,oversized μεγέθη σκελετών,κοκκάλινους και μεταλλικούς σκελετούς κατασκευασμένοι από ελαφριά υλικά καθώς πολικούς και φωτοχρωμικούς φακούς, έρχονται να δώσουν χρώμα και ζωντάνια στις εμφανίσεις μας!

Η συλλογή  'DB Eyewear by David Beckham' είναι ανδρική αλλά σίγουρα πολλά από τα έξοχα σχέδια είναι και για γυναικεία σύνολα αφού το unisex ύφος δίνουν την εμφάνιση που θες.