Phone orders: +30 210-5315008

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Κάνουμε χρήση των δεδομένων σας μόνο για τους σκοπούς, για τους οποίους μας τα έχετε μεταδώσει.

Πολιτική Προστασίας Δεδομένων στοwww.eyeland.gr

Όροι πολιτικής προστασίας δεδομένων

Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας σχετικά με την προστασία δεδομένων στην ιστοσελίδα μας.

Με τις ακόλουθες επισημάνσεις προστασίας δεδομένων σας ενημερώνουμε σχετικά με τον τρόπο και το εύρος της επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα από την Eyeland Νίκος Ξενάκης. Τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα είναι πληροφορίες που ταξινομούνται ή μπορούν να ταξινομηθούν άμεσα ή έμμεσα για το πρόσωπό σας. Ως νομοθετική βάση για την προστασία δεδομένων ισχύει ιδίως ο Γενικός κανονισμός για την προστασία δεδομένων (ΓΚΠΔ).

1. Επισκόπηση

Όταν μπείτε στο www.eyeland.gr ανταλλάσσονται πληροφορίες μεταξύ της συσκευής σας και του διαμετακομιστή μας. Συνήθως υπάρχει επίσης και επεξεργασία προσωπικών δεδομένων. Οι πληροφορίες που έχουν συλλεχθεί με τον τρόπο αυτό θα χρησιμοποιηθούν εκτός των άλλων για τη βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας μας ή για διαφήμιση στον φυλλομετρητή του τερματικού σας.

2. Είσοδος στην ιστοσελίδα μας

Σκοποί της επεξεργασίας δεδομένων/ νομικές βάσεις:
Όταν μπείτε στο www.eyeland.gr αποστέλλονται από την συσκευή σας

  • η διεύθυνση IP της συσκευής με δυνατότητα πρόσβασης στο διαδίκτυο η οποία υπέβαλε το αίτημα,
  • η ημερομηνία και η ώρα της πρόσβασης,
  • το όνομα και η ιστοδιεύθυνση (URL) του αρχείου που ζητήθηκε,
  • η ιστοσελίδα/ εφαρμογή, από την οποία πραγματοποιήθηκε η πρόσβαση (referrer-URL),
  • ο φυλλομετρητής που χρησιμοποιείται καθώς και το λειτουργικό σύστημα του υπολογιστή σας που έχει δυνατότητα πρόσβασης στο διαδίκτυο καθώς και το όνομα του παρόχου πρόσβασης (access provider)
Αυτά τα αρχεία αποθηκεύονται προσωρινά , και επεξεργάζονται για την ορθή δημιουργία σύνδεσης, άνετη χρήση της ιστοσελίδας μας και έλεχγος ασφάλειας και σταθερότητας του συστήματος. Με την συμφωνία σας για την ανωτέρω χρήση των συγκεκριμένων δεδομένων, θα μπορούμε να σας παρέχουμε υπηρεσίες που αφορούν την θέση σας σε σχέση με τα καταστήματα μας Νομική βάση για την επεξεργασία της διεύθυνσης IP αποτελεί το άρθρο 6, παράγραφος 1, στοιχείο στ) του Γενικού Κανονισμού για την Προστασία Δεδομένων (ΓΚΠΔ)

Αποκλείουμε κατά κανόνα τη διαβίβαση των δεδομένων αυτών σε τρίτους. Διάρκεια αποθήκευσης/ κριτήρια καθορισμού της διάρκειας αποθήκευσης: Τα δεδομένα αποθηκεύονται για χρονικό διάστημα <50 μηνών> και μετά διαγράφονται αυτόματα. Μόλις σταματήσετε τη χρήση της ιστοσελίδας μας, τα δεδομένα γεωεντοπισμού διαγράφονται.

Στις ιστοσελίδες μας χρησιμοποιούμε τα λεγόμενα cookies βάσει του άρθρου 6 παράγραφος 1 στοιχείο στ) ΓΚΠΔ. Το συμφέρον μας για βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας μας πρέπει να θεωρείται ως έννομο, κατά την έννοια της προαναφερθείσας διάταξης. Τα cookies είναι μικρά αρχεία τα οποία αποθηκεύονται στην τερματική συσκευή σας (laptop, tablet, smartphone κ.α.) όταν επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μας. Τα cookies δεν προκαλούν βλάβη στην τερματική συσκευή σας, δεν περιέχουν ιούς, προγράμματα τύπου Δούρειος Ίππος (trojan) ή άλλα επιβλαβή προγράμματα. Στο cookie συγκεντρώνονται πληροφορίες οι οποίες προκύπτουν κάθε φορά σε συνάρτηση με τη συγκεκριμένη τερματική συσκευή που χρησιμοποιήθηκε. Αυτό δεν σημαίνει ότι έχουμε άμεση γνώση της ταυτότητας σας εξαιτίας αυτών. Η χρήση των cookies αποσκοπεί αφενός στο να σας προσφέρουμε πιο άνετη χρήση. . Αυτά διαγράφονται αυτόματα μόλις εγκαταλείψετε την ιστοσελίδα μας. Επίσης χρησιμοποιούμε προσωρινά cookies με σκοπό την ευκολία χρήσης, τα οποία αποθηκεύονται για καθορισμένο χρονικό διάστημα στην τερματική συσκευή σας. Αν επισκεφτείτε εκ νέου τη σελίδα μας για να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες μας, αναγνωρίζουμε αυτόματα ότι μας έχετε ήδη επισκεφτεί, σε ποιες καταχωρίσεις/ ρυθμίσεις προβήκατε, προκειμένου να μην είναι απαραίτητο να προβείτε ξανά στις ίδιες ενέργειες.

3.Προστασία προσωπικών δεδομένων

Το www.eyeland.gr θέτει σε ύψιστη προτεραιότητα την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων και συμμορφώνεται με την ισχύουσα νομοθεσία της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων 2472/97 και 3471/2006 που εφαρμόζεται στις βάσεις δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα καθώς και με τον Ευρωπαϊκό Γενικό Κανονισμό για την Προστασία Δεδομένων (GDPR) και δεσμεύεται για την πλήρη εφαρμογή τους λαμβάνοντας υπόψη την υιοθέτηση των κατάλληλων τεχνικών και διοικητικών μέτρων.

  • Δεν πουλάμε δεδομένα.
  • Δεν κοινοποιούμε δεδομένα εκτός αν αναγκαστούμε από τον νόμο.
  • Ζητάμε μόνο προσωπικά στοιχεία τα οποία είναι απαραίτητα για την αποστολή προϊόντων στην διεύθυνση που εσείς μας δηλώνετε.
  • Θα χρησιμοποιούμε τα δεδομένα σας αποκλειστικά για ειδικό σκοπό, για να επεξεργαστούμε το αίτημά σας.
  • Αποκλείεται κατά κανόνα η διαβίβαση των δεδομένων σε τρίτους. Κατ’ εξαίρεση, τα δεδομένα υποβάλλονται σε επεξεργασία από εκτελούντες την επεξεργασία κατ’εντολή μας. Αυτοί επιλέγονται κάθε φορά με προσοχή, ελέγχονται από εμάς και δεσμεύονται συμβατικά σύμφωνα με το άρθρο 28 ΓΚΠΔ
  • Μόλις φύγετε από την ιστοσελίδα του καταστήματός μας ή είναι ανακατεύθυνση σε μία ιστοσελίδα τρίτων ή εφαρμογή, δεν διέπεται πλέον από την παρούσα Πολιτική Απορρήτου ή τους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας μας.
  • Όταν κάνετε κλικ σε συνδέσμους στο κατάστημά μας, μπορούν να σας κατευθύνουν εκτός της σελίδας μας. Δεν είμαστε υπεύθυνοι για τις πρακτικές προστασίας προσωπικών δεδομένων των άλλων ιστοσελίδων και σας προτείνουμε να διαβάσετε τις δηλώσεις απορρήτου τους.
  • Μπορούμε να αποκαλύψουμε τα προσωπικά σας στοιχεία εάν απαιτείται από τον νόμο να το πράξουμε ή αν παραβιάζετε τους όρους χρήσης μας.
  • Το Eyeland (Νίκος Ξενάκης) έχει λάβει τα τεχνικά μέτρα που διασφαλίζουν την προστασία των προσωπικών δεδομένων κατά την μετάδοση, διαχείριση και αποθήκευσή τους, η φύση του διαδικτύου όμως είναι τέτοια που τίποτα δεν μπορεί να εγγυηθεί την απόλυτη προστασία. Γι’ αυτό το λόγο, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας και με εναλλακτικά μέσα
  • Επίσης εάν αλλάξετε γνώμη , μπορείτε να ανακαλέσετε την συναίνεσή σας για να επικοινωνούμε μαζί σας, αποστέλλοντας το αίτημά σας στα κάτωθι στοιχεία επικοινωνίας

Eyeland Νίκος Ξενάκης
Στρ.Καραισκάκη 50 12461 Χαιδάρι
Τηλ: 2105315008
Φαξ: 2105315008
Mail: info@eyeland.gr