Ο Σάκης Ρουβάς εμφανίζεται με τα OAKLEY γυαλιά ηλίου του και είναι έτοιμος για σπορ!!!!!!!!!!!!

Ο διάσημος τραγουδιστής,με αθλητικό στυλ αυτή την φορά,επιλέγει το διάσημο μοντέλο της OAKLEY, το 9343 Μ2FRAME XL PRIZM-POLARIZED και είναι έτοιμος για κάθε επικίνδυνη αποστολη....

Ο φωτογραφικός φακός τον απαθανατίζει,αποτυπώνοντας τον σε στιγμές χαλάρωσης,κάνοντας γυμναστική,πάντα όμως εντυπωσιακός,και με στυλ που κεντρίζει το ενδιαφέρον,έτσι ακριβώς όπως τον έχουμε συνηθίσει..

Πρόκειται για το άκρως εντυπωσιακό ζευγάρι γυαλιών ηλίου της OAKLEY, σε σχήμα μάσκας,στο οποίο τόσο ο λιτός και χωρίς περίγραμμα σχεδιασμός του,όσο και η εξαιρετική απόδοση του φακού,χάρις την εξέλιξη των ολοκαίνουργιων τεχνολογικών επιτευγμάτων που εφαρμόζονται στην κατασκευή του δημοφιλούς μοντέλου της OAKLEY,το καθιστούν το νούμερο ένα σε πωλήσεις ζεύγος γυαλιών ηλίου!!!

Τα ιδιαίτερα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά του μοντέλου 9343 M2FRAME XL, του χαρίζουν άνεση και στυλ,ενώ το καθιστούν ως ενα απο τα πιο αξιόπιστα ζευγάρια γυαλιών ηλιου!!!

Ο Σάκης επέλεξε τα γυαλιά ηλίου OAKLEY M2FRAME XL........

Εσείς;;;

Αγοράστε τώρα:  https://www.eyeland.gr/gyalia-iliou/1778-sunglasses-oakley-9343-m2frame-xl-polarized---prizm®-road-lenses-collection