Είναι ασφαλείς;

Έχει παρατηρηθεί πως τα τελευταία χρόνια, όλο και περισσότεροι αλλάζουν το χρώμα των ματιών τους, με τον πιο απλό τρόπο.

Απλά χρησιμοποιώντας έγχρωμους φακούς επαφής.

Η χρήση των έγχρωμων φακών επαφής, πέρα φυσικά από το αίσθημα αλλαγής και ανανέωσης που προσφέρει, μπορεί να καλύψει και με μεγάλη επιτυχία, κάποιο αισθητικό πρόβλημα, όπως η ανώμαλη μορφολογία της ίριδας, κάποιος τραυματισμός, ή τυχόν ανιριδία, δηλαδή απουσία της ίριδας.

Φυσικά, όπως σε κάθε κατηγορία φακών επαφής, έτσι και στους έγχρωμους, δεν παραβλέπουμε ποτέ τους βασικούς κανόνες χρήσης-συντήρησης-αντικατάστασης!

  • Μπορώ να φοράω συνέχεια τους έγχρωμους φακούς επαφής μου;

Η απάντηση είναι μια....είτε είναι έγχρωμοι είτε είναι κοινοί φακοί επαφής, θα πρέπει να απομακρύνονται όταν πια δεν είναι απαραίτητοι....
Τους αποσύρουμε πάντοτε όταν βρισκόμαστε στο σπίτι και δεν τους φοράμε στον ύπνο!

  • Έχω μυωπία....Μπορώ κι εγώ να χρησιμοποιήσω έγχρωμους φακούς επαφής;

Φυσικά, υπάρχουν έγχρωμοι φακοί οι οποίοι συνίστανται και για την ταυτόχρονη διόρθωση κάποιας διαθλαστικής ανωμαλίας, όπως η μυωπία ή  υπερμετρωπία,...

  • Το σημαντικότερο...Είναι ασφαλείς οι έγχρωμοι φακοί επαφής;

Οι έγχρωμοι φακοί επαφής, δεν είναι ούτε πιο επικίνδυνοι, ούτε πιο ακίνδυνοι από κάθε άλλο τύπο φακών επαφής. Το μόνο χαρακτηριστικό που ουσιαστικά τους διαχωρίζει σε σχέση με τους κοινούς φακούς επαφής, είναι το στρώμα της χρωστικής ουσίας που διαθέτουν επιπλέον..
Για αυτό σημαντικό είναι, ότι η χρήση τους θα πρέπει να γίνεται πάντοτε  σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή και τις συμβουλές του εφαρμοστή σας. Στα καταστήματα οπτικών Eyeland θα βρείτε τεράστια ποικιλία χρωμάτων σε φακούς έγχρωμους φακούς επαφής και οι οπτομέτρες μας θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε τον κατάλληλο φακό για τα μάτια σας βάσει των αναγκών σας και της υγιεινής των ματιών σας. Ας μην ξεχνάμε, πως οι φακοί επαφής δεν παύουν να αποτελούν ένα ξένο σώμα στα μάτια!

Ας τους χρησιμοποιούμε σωστά και υπεύθυνα!


Αγοράστε τώρα:  https://bit.ly/2Lqkq1v

Email: info@eyeland.gr 

http://www.eyeland.gr/contact