ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΜΕ ΟΜΩς ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ: "ΕΣΕΙΣ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΥΑΛΙΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ ΓΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ" 

ΓΥΑΛΙΑ ΟΡΑΣΕΩΣ ΚΑΙ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Στις γυναίκες ,περισσότερο από τους άντρες ,συναντάμε τα γυαλιά οράσεως και σαν αξεσουάρ εκτός από το μέσο που τους χαρίζει την τέλεια όραση. Πολλές φορές όμως μας προβληματίζει το μακιγιάζ που θα κάνουμε, αν συνδυάζεται με τον σκελετό ή ακόμα και ίδια η εφαρμογή του καθώς τα γυαλιά μπορεί να σταθούν εμπόδιο σε αυτό. Εάν λοιπόν ο γιατρός σας συνέστησε τη χρήση σκελετού οράσεως, παρακάτω θα βρείτε κάποιες συμβουλές ώστε να διατηρείστε το στυλ σας χωρίς να αποχωριστείτε τη διαύγεια στην όραση.

 

Μύωπες

Οι φακοί της μυωπίας μας είναι αποκλίνοντες κάτι που πρακτικά σημαίνει ότι το γυαλί προκαλεί μία σχετική σμίκρυνση του μεγέθους των ματιών. Χρησιμοποιήστε τα ανοιχτά χρώματα της παλέτας σας και αποφύγετε το σκούρο μολύβι στο εσωτερικό του ματιού. Η επιπλέον μάσκαρα στις βλεφαρίδες της εξωτερικής γωνίας θα τονίσει το βλέμμα σας.

 

Υπερμέτρωπες

Στην υπερμετρωπία οι φακοί που διορθώνουν την όραση έχουν την τάση να μεγεθύνουν τα μάτια. Μεγαλύτερο πρόβλημα υπάρχει όταν στην γύρω περιοχή υπάρχουν σημάδια  (ρυτίδες, μαύροι κύκλοι ,στίγματα)που μεγεθύνονται εξίσου. Επιμεληθείτε με προσοχή την κάλυψη της περιοχής με τη βάση που έχετε επιλέξει και προτιμήστε πιο σκούρες αλλά ουδέτερες αποχρώσεις της παλέτας.

 

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Ένας κοκάλινος σκελετός είναι πιο έντονος στο πρόσωπο με κίνδυνο ένα απαλό μακιγιάζ να "κρυφτεί" πίσω του. Προτιμήστε έντονη γραμμή eyeliner στον κοκάλινο  και λεπτή αν φοράτε μεταλλικό σκελετό. Έτσι θα υπάρχει αρμονία στο πρόσωπο και το μακιγιάζ σας.

 

Πρεσβύωπες

Εδώ τα πράγματα είναι διαφορετικά. Οι κινήσεις μας στη διάρκεια του μακιγιάζ είναι προσεκτικές για τέλειο αποτέλεσμα. Όταν όμως φοράμε τα γυαλιά μας για την ευκρίνεια που μας παρέχουν ,αυτά τα ίδια προκαλούν την αδυναμία της εφαρμογής. Τη λύση εδώ δίνει ένας περιστρεφόμενος σκελετός με τον βαθμό σας που εναλλάσσεται στο δεξί και το αριστερό μάτι ώστε να τελειοποιήσετε το μακιγιάζ εναλλάξ εύκολα και γρήγορα. Έτσι θα πάψετε να ανησυχείτε για το αποτέλεσμα και θα αποκτήσετε σιγουριά και αυτοπεποίθηση.

Email: info@eyeland.gr 

http://www.eyeland.gr/contact