Εντυπωσιακά,δημιουργικά,με έμφαση στο στυλ και την λεπτομέρεια,με υψηλή ποιότητα κατασκευής για μοναδικές και άψογες εμφανίσεις!

 

Εκκεντρικά,και με ιδιαίτερο στυλιστικό ενδιαφέρον αναδεικνύουν για ακόμη μια φορά τις νέες τάσεις της μόδας και προκαλόυν με τις καινοτόμες σχεδιαστικές γραμμές τους.

 

Η ολοκαίνουργια φθινοπωρινή συλλογή γυαλιών ηλίου του διάσημου εμπνευστή και σχεδιαστή τους,Jeremy Scott,παρουσιάζει την σειρά γυαλιών ηλίου Moschino που χαρακτηρίζεται απο την μοναδική και δημιουργική λεπτομέρεια!

 

Το μοντέλο Moschino 048/S αποτελεί ενα απο τα πιο εντυπωσιακά μοντέλα της ολοκαίνουργιας φθινοπωρινής σειράς,χαρίζοντας σας μοναδικές εμφανίσεις και ξεχωριστό στυλ.Πρόκειται για μια συλλογή με ιδιαίτερη έμφαση στα αυστηρά γεωμετρικά σχήματα που μαγνητίζουν τα βλέμματα,ενω τα εικονικά στοιχεία του δημοφιλούς οίκου,όπως το διάσημο λογότυπο τους,απεικονίζεται πάνω στους φακούς καταργώντας το συνηθισμένο και το αδιάφορο για πάντα!

 

Ιδιαίτεροι χρωματισμοί,άψογα υλικά κατασκευής και αρκετή έμπνευση,χαρακτηρίζουν τα γυαλιά ηλίου Moschino προσφέροντας σας μοναδικό σύγχρονο στυλ!

 

Εσείς δεν θα τα δοκιμάσετε;