Φέτος το καλοκαίρι, κάθε γυναίκα θα αντιμετωπίσει αυτό το δίλλημα, αφορά η GIGI HADID μας προκαλεί να δοκιμάσουμε γυαλια ηλίου σε μοντέρνα σχέδια, που προσφέρουν απαράμιλλο στυλ και μοντέρνο "look".

Το number One Top Model GIGI HADID,γνωστή ανα τον κόσμο για την ομορφιά της, με έντονη προσωπικότητα, άψογο στυλ και αξεπέραστη γοητεία αποτυπώνει και προωθεί την σειρά γυαλιών ηλίου από τη καινούργια διαφημιστική καμπάνια της VOGUEGIGI HADID και της TOMMY HILFIGER GIGI HADID ,ενώ κόβει την ανάσα με τις εντυπωσιακές εμφανίσεις της φορώντας τα ολοκαίνουργια γυαλιά της!!!!!!!!

Και επειδή μια εικόνα είναι χίλιες λέξεις, σας παρουσιάζουμε την GIGI που ποζάρει με το εξαιρετικά θηλυκό ζευγάρι γυαλιών ηλίου της VOGUE. Πρόκειται για το Vogue ηλίου 5211S W44/87, το οποίο είναι σε έντονο σχήμα πεταλούδας. Διατίθεται σε προκλητικούς και ιδιαίτερους χρωματικούς συνδυασμούς φακών και πλαισίων, όπως αυτός της καφέ ταρταρούγας…

Η GIGI γεμάτη φρεσκάδα και φυσικότητα παρουσιάζει μοντέλα γυαλίων με σύγχρονες τάσεις και σχεδιαστικές λεπτομέρειες που απευθύνονται σε κάθε γυναίκα!!!!

Δεν ξεχνάμε βέβαια και τα ολοκαίνουργια γυαλιά της TOMMY HILFIGER που προμοτάρει η αγαπημένη μας GIGI...

Άλλοτε με πιο σπορ ύφος και χαλαρή διάθεση φοράει τα γυαλιά ηλίου
TH-GIGI HADID-4, που θα τα βρείτε σε διάφορους χρωματισμούς, αναδεικνύοντας την απλότητα και το μοντέρνο στυλ, και άλλοτε με ρετρό άποψη όπως τα γυαλιά ηλίου GIGI HADID 3 αναδεικνύοντας το "girly" ύφος με ιδιαίτερες σχεδιαστικές λεπτομέρειες, όπως οι διπλές γέφυρες ή οι αινιγματικοί καθρέπτες που μαγνητίζουν τα βλέμματα!!!!!!!

Εσείς ποιο θα επιλέξετε;;;;;;;;;

Τα γυαλιά ηλίου GIGI HADID θα τα βρείτε στα καταστήματά μας Eyeland ή στην ιστοσελίδα μας.
Εσείς ποιο ζευγάρι γυαλιά θα επιλέξετε;

Αγοράστε τώρα: https://www.eyeland.gr/search?q=GIGI


#Eyeland #Εφαρμογές_Σύγχρονης_Οπτικής #eyeland_offers #fashion #luxurious #sale2018 #love #shopping #accessories #style #wearsunglasses #protectyoureyes #trendy #sunnies #available #chooseyours #now #sunglasses #sun #lovethem