Ο πασίγνωστος οίκος FENDI επέλεξε τον διάσημο ηθοποιό,αλλά ταυτόχρονα και μουσικό και μοντέλο Robert Joseph Raco να είναι ο νέος της πρεσβευτής της νέας ανδρικής συλλογής γυαλιών ηλίου FENDI.
 


 

Ο Rob θα ξεκινήσει το ταξίδι του με τη συλλογή Spring / Summer 2019 και τα νέα γυαλιά ηλίου FENDI FIEND 0054/S. Εμπνευσμένο από τη δημιουργική ρύθμιση του Fashion Show, αυτά τα νέα γυαλιά ηλίου συνδυάζουν τις επιρροές απο την τέχνη,ενω το μοντέλο εμπνέεται από το μέλλον, μεταφέροντας τις σύγχρονες τάσεις στο επόμενο επίπεδο. Το στενό μεταλλικό σχήμα με εξαιρετικά επίπεδη μπροστινή και εξαιρετικά ελαφριά επιφάνεια μεταδίδει ένα ρετρό  συναίσθημα, ενισχυμένο από την ειδική κατασκευή πλαισίου που ορίζεται από ένα λεπτό μεταλλικό σπείρωμα που τρέχει γύρω και πάνω από τους φακούς, για μέγιστη ελαφρότητα.


 

Ο εικονικός τριγωνικός σχεδιασμός σε συνδυασμο με ιδιαίτερους χρωματισμούς καθιστούν την συλλογή μοναδική. Η παλέτα χρωμάτων περιλαμβάνει τις ιδιαίτερες αποχρώσεις της συλλογής FENDI Spring / Summer 2019 για άνδρες: χρυσό / κόκκινο με ροζ φακούς, χρυσό / καφέ με καφέ φακούς, μαύρο με γκρι φακούς.