Πρόκειται για μια πολύ εμπνευσμένη και ιδιαίτερα δημιουργική σειρά γυαλιών, τα οποία κατασκευάζονται στις Ηνωμένες Πολιτείες, και χάρις την προηγμένη τεχνολογία τους, αποτελούν ασύγκριτα οπτικά πρότυπα, που ιεραρχούν την Gatorz Eyewear ως την κορυφαία εταιρεία κατασκευής γυαλιών!

Οι αδιάκοπες μελέτες, οι εξελιγμένες εφαρμογές, καθώς επίσης και η βελτιστοποίηση της οπτικής απόδοσης, όσον αφορά τις αποχρώσεις των φακών και τις εκπομπές φωτός, καθιστούν την σειρά γυαλιών ηλίου GATORZ, όχι μόνο κατάλληλα αλλά απαραίτητα για διάφορες δραστηριότητες, αφού έχουν την δυνατότητα, εξαιτίας της τεχνολογίας με την οποία είναι κατασκευασμένα, να προσαρμόζονται ,στα διαφορετικά κάθε φορά, μήκη κύματος αποδίδοντας την μέγιστη ευκρίνεια.

Διαθέτουν πολωτικούς φακούς χαρίζοντας την βέλτιστη οπτική διαύγεια στις βλαβερές ακτινοβολίες και αντανακλάσεις. Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο το γεγονός, ότι χρησιμοποιούνται από τον αμερικανικό στρατό, αφού πληρούν όλες τις προ υποθέσεις ασφαλείας, εξασφαλίζοντας την απόλυτη προστασία από την κρούση και παράλληλα την μέγιστη ανθεκτικότητα και άνεση.